چگونه فقط یک یا چند صفحه از فایل ورد را افقی کنیم؟:
اگر دوست داشته باشید در هنگام نوشتن یک نامه در Word از یک یا چند صفحه ی افقی در میان صفحه های عمودی استفاده کنید، این ترفند که در خواست یکی از دوستان هم هست می تواند به شما کمک کند. پس در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید.
۱) هر گاه خواستید در یک نامه، از یک صفحه ی افقی استفاده کنید به آخرین صفحه ای که بصورت عمودی نوشته شده، بروید. (روی یک قسمت از آن صفحه کلیک کنید)
۲) سپس از کادر بالا، تب Page Layout را انتخاب کنید و مانند تصویر زیر از قسمت Break ، گزینه ی Next Page را انتخاب کنید.
۳) حالا به صفحه ای که می خواهید بصورت افقی باشد رفته (روی یک قسمت از این صفحه کلیک کنید) و بعد از کادر بالا، تب Page Layout را دوباره انتخاب کنید و این بار به قسمت Orientation بروید و گزینه ی Landscape را انتخاب کنید.
۴) حال برای اینکه صفحه ی بعدی دوباره بصورت عمودی باشد، مراحل قبل را دوباره بروید، با این تفاوت که در مرحله ی آخر بجای انتخاب گزینه ی Landscape ، گزینه ی Portrait را انتخاب کنید.
دیدگاه کاربران وب سایت
۱۴ دیدگاهبا سلام ،بسیار عالی و خوب نوشته بودید استفاده کردم موفق باشید
Thank you
سلام
خیلی عالی بود
استفاده کردم . ممنون
سلام
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی کلی بهم کمک کرد.
خیلی مرسی
دیدگاه
ممنوووون
بسیار عالی و کاربردی توضیح داده شده بود.
سپاس
متشکرم
سلام متشکرم خیلی خوب توضیح داده بودید…. خدا خیرتون بده
مشکل اینجاست که شماره صفحات تغییر می کنه
سلام
طبیعتاً صفحه افقی نیز یک صفحه حساب می شود اما اگر نمیخواید حساب شود کافی است به عنوان یک صفحه مثل صفحه نخست تعریف کنید بصورت جداگانه
پیروز باشید
عالیییییییییییییییییییی بود ممنون
سلام خسته نباشید .
عالی بود.
فقط یک سوال حالا چگونه هیدر این صفحه رو افقی کنیم؟؟؟؟؟
ارسال دیدگاه