آی تی افزار: جواد جاویدنیا که سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور می باشد از حکم قضایی فیلترینگ اینستاگرام خبر داد و اعلام کرد با توجه به عدم انتقال سرورها به داخل کشور و ترافیک بسیار بالای این شبکه اجتماعی این حکم صادر شده است وی افزود:
اینستاگرام یکبار فیلتر شد و دولت وعده داد که با کمک فیلترینگ هوشمند میتواند این فضا را کنترل کند؛ اما متأسفانه در این زمینه هزینهی زیادی انجام شد که به نتیجهای نرسید. هماکنون، دستور قضایی برای فیلتر این سرویس را داریم و دیدگاه اکثریت شورای عالی فضای مجازی و دیگر تصمیمگیران نیز مبنی بر فیلترشدن این سرویس است.
فیلتر شدن این شبکه اجتماعی پرمخاطب ضربه های شدیدی به بسیاری از کسب و کارها خواهد زد. همچنین بسیاری از شرکت های وب و تبلیغات تمرکز اصلی آن ها بر روی اینستاگرام است. لذا این عمل چقدر می تواند برای جامعه مفید و چقدر می تواند مخرب باشد؟ حساب کتاب ساده آن را به خود شما میسپاریم.
جواد جاویدنیا در آخرین مصاحبه اش گفت:
خبر منتشرشده به این معنا نیست که بهتازگی دستوری صادر شده است. این امر از گذشته اتفاق افتاده و دستور فیلترینگ اینستاگرام در مقطعی صادر شده بود. دولت پیشنهادی مطرح کرده بود مبنی بر اینکه میتوانیم با فیلترینگ هوشمند، مانع از محتوای مجرمانه و غیراخلاقی شویم؛ ولی به این دلیل که اینستاگرام ارتباطات خود را رمز کرد و مانع از این امر شد، تمام هزینههای خرجشده برای این منظور هدر رفت و محتوای غیراخلاقی و خلاف قانون هم در اینستاگرام همچنان ادامه پیدا کرد. در شورای عالی فضای مجازی، این موضوع باردیگر مصوب شد که تلگرام و اینستاگرام و شبکههای اجتماعی خارجی باید مجوز بگیرند، به قوانین کشور ملتزم شوند، سرورهای خود را به داخل کشور منتقل کنند، از وزارت ارتباطات مجوز بگیرند و درصورت انجامنشدن این امر، طبق همان مصوبه باید فیلترینگ انجام شود. این امر متأسفانه محقق نشده و منتظریم تصمیم جمعی گرفته شود و اینستاگرام که محتوای خلاف قانون و خلاف اخلاق کشور ما را دارد، سریعتر تعیین و تکلیف شود.
نظر شما درباره فیلترینگ اینستاگرام چیست؟ نظرات، سؤالات و پیشنهادات خود را با ما در پایین همین صفحه درمیان بگذارید.
دیدگاه کاربران وب سایت
۰ دیدگاهارسال دیدگاه