اگر شما هم یکی از کاربران اینستاگرام باشید طبیعتاً ممکن است پیج هایی داشته باشید که نخواهید اینستاگرام و دیگر سیستم ها دسترسی به مکان و یا لوکیشن شما داشته باشند. هر اپلیکیشنی که در آیفون شما یا دیواس iOS شما نصب است فقط وقتی به اطلاعات شما دسترسی خواهد داشت که شما اجازه آن را داده باشید لذا با بستن لوکیشن در اینستاگرام دیگر حتی خود کمپانی فیس بوک نیز قادر به درک موقعیت مکانی شما نخواهد بود. در این آموزش از رسانه فناوری آی تی افزار به شما نحوه انجام این کار را بصورت تصویری و کامل آموزش خواهیم داد. در ادامه مطلب همراه ما باشید.

بستن لوکیشن در اینستاگرام ( برای آیفون ):

در مرحله اول نیاز است که تنظیمات آیفون یا همان اَپ Settings خود را باز نمایید که در تصویر زیر مشخص است:

سپس مشابه تصویر زیر اپلیکیشن instagram را پیدا نمایید ( همچنین می توانید در قسمت Search بالای صفحه تنظیمات کلمه instagram را بنویسید تا سریعتر نمایش دهد ):

همانطور که در صفحه مخصوص اپلیکیشن instagram مشاهده می کنید گزینه ای بنام Location دارد که در جلوی آن یا نوشته است While using و یا Never که اگر بر روی While Using باشد به این معنی است که در حال حاضر اجازه دسترسی به موقعیت مکانی شما به اینستاگرام ذاده شده است و اگر بر روی Never باشد یعنی هرگز اجازه نخواهد داشت. پس بر روی گزینه Location کلیک نمایید.

سپس درون این گزینه ۲ آپشن وجود دارد که برای بستن دسترسی به لوکیشن توسط اینستاگرام کافی است بر روی Never کلیک نمایید ( مشابه تصویر زیر ). و تمام…! به همین سادگی اینستاگرام دیگر دسترسی به موقعیت مکانی شما نخواهد داشت.